KlaasJan van Hees lijsttrekker D66 Best

KlaasJan van Hees (42) is door de leden van D66 in Best gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar. Hij zit sinds 2010 in de raad. Van Hees studeerde als ontwerper af aan de Design Academy Eindhoven en is als creatief ondernemer gevestigd in het buitengebied van Best.

Openheid en een positief-kritische houding zijn kenmerkend voor de nieuwe lijsttrekker. Hij gelooft in de kracht van Brainport en een sterke regionale samenwerking. Naar de toekomst toe wil hij zich onder meer inzetten voor een goede balans tussen kansen voor bedrijven en het behoud van het buitengebied. Binnen de gemeenteraad vindt hij een open samenwerking en transparantie in beleid en besluitvorming erg belangrijk.

D66 heeft op dit moment in Best vier raadsleden en een wethouder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *